Centraal stofzuigsysteem

Centraal stofzuigsysteem aanleg en onderhoud.

Ook voor de aanleg of onderhoud van een centraal stofzuigsysteem bent u bij ons aan het goede adres. Wij hebben reeds verschillende systemen aangelegd o.a. in nieuwe en bestaande woningen, in een bestaande woning is dit systeem redelijk eenvoudig zonder veel hak en breekwerk aan te leggen. Het systeem werkt met een centrale unit welke op diverse plaatsen kan worden gemonteerd zoals
bijvoorbeeld in de berging of bijkeuken de kelder of op de vliering. Aangezien er een vrij grote stofzak in zit hoeft u deze gemiddeld maar twee tot vier keer per jaar te legen. Met een slang van ongeveer 10 meter heeft u met 1 aansluitpunt een behoorlijk bereik zodat u in een normale woning meestal genoeg heeft aan 1 aansluiting beneden en 1 aansluiting boven. Aangezien dit een zeer lichte en soepele slang is werkt dit zeer plezierig ook bij bijvoorbeeld het stofzuigen van de trap.

Bijkomend voordeel is dat de unit zeer weinig geluid maakt en u dus tijdens het stofzuigen geen last heeft van lawaai aangezien de unit elders hangt en dus altijd de telefoon en de deurbel goed kunt horen. Ook is het mogelijk om een aansluiting in de buitenmuur te maken om zo de auto te stofzuigen. Er zijn verschillende soorten units welke geschikt zijn voor grote en kleine woningen maar ook is er een unit welke bijzonder geschikt is voor kantoren en winkels. De unit kan worden voorzien van een luchtafvoer naar buiten zodat er niets naar binnen word geblazen. Aangezien er met dit systeem niet zoals met een gewone stofzuiger aan de achterkant een luchtstroom uit blaast zodat al het aanwezige stof al door het vertrek dwarrelt komt dit uiteraard na het stofzuigen met dit systeem ook niet meer naar beneden en zal u ook mede door de grote zuigkracht van ons systeem sneller en langer een schoon huis hebben wat ook zeer goed is voor astmapatiënten.

Voor nadere informatie mag u altijd contact met ons opnemen, maar u kunt ook kijken op de site van onze leverancier Hanson.